+40786.869.527 office@easystems.ro

Proiecte complete Solutii reale

Soluțiile EA Systems de securitate și siguranță pentru domeniul industrial au ca prioritate funcționarea practică, eficientă și perspectivele de viitor pentru dezvoltare.

De ce EA Systems

Vă propunem un parteneriat win-win pe termen lung.

Implementările noastre îndeplinesc standarde de calitate înalte, asigurând în același timp implementări pe baza unui buget realist.

Garantăm cel mai bun return on investment (ROI) la un raport calitate/ preț evaluat corect. La bază stă experiența noastră de peste zece ani care ne ajută să realizăm analiza fundamentată și proiectarea corespunzătoare.

Specialiștii EA Systems dețin expertiza potrivită pentru auditarea corectă a situației existente, în așa fel încât soluția din teren să fie cea mai potrivită din punct de vedere a eficienței, a stabilității și a fiabilității în timp. Eliminăm risipa privind în ansamblu. Clienții noștri găsesc la noi cea mai potrivită soluție, fie că este vorba de o afacere mare sau de o afacere aflată la început, avem în vedere întreaga imagine, precum și dezvoltarea ulterioară.

VALORILE NOASTRE

PROFESIONALISM

Rezultatele implementărilor noastre reprezintă prima noastră recomandare. Experiența echipei vine să confirme modul asumat în care lucrăm cu clienții. Profesionalismului este principalul nostru atu în abordarea proiectelor.

CALITATE

Implementăm proiecte de calitate atât prin calitatea serviciilor pe care le oferim, cât și datorită produselor fiabile pe care le recomandăm. Calitatea este valoarea esențială pe termen lung.

EXPERIENTA

Avem peste 10 ani de experiență în implementarea de proiecte în domeniul securității, ceea ce ne face să vedem întotdeauna ansamblul de business al clientului, urmărind dezvoltările care pot apărea ulterior.

CERTIFICARILE NOASTRE

Deținem toate certificările și autorizațiile necesare pentru implementarea celor mai potrivite sisteme la un standard înalt de calitate în acord cu legislația și reglementările din domeniul securității.

Z

Certificare managementul calității SR EN ISO 9001:2015

Z

Autorizatie de proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incediu.

Z

Autorizație de instalare și întretinere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incediu.

Z

Licența de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de alarmare împotriva efracției.

Z

Atestat privind capacitatea realizării de activități specifice de proiectare, montaj și întreținere echipamente / instalații destinate utilizării în medii NEx emisă de INSEMEX GANEX.

CONTACTEAZA-NE

Banul Dumitrache 31

Bucuresti - Romania

office@easystems.ro