+40786.869.527 office@easystems.ro

Soluții de Securitate

Soluțiile de securitate pe care le propunem au în vedere proiectarea celei mai potrivite integrări, adaptat la locație, la domeniu de activitate și în acord cu normele legislative existente.

În construcția unei soluții de securitate pornim de la sistemele de bază și avem în vedere integrarea tehnologiilor de top care să acopere nevoile specifice ale clienților. Soluțiile de securitatea se bazează atât pe supraveghere video IP, securitate perimetrală, sisteme de detecție efracție sau control-acces, precum și pontaj electronic.

?

Supraveghere video IP

Supravegherea video joacă un rol important în sistemele de securitate moderne, indiferent dacă este vorba despre o cameră video simplă conectată la un monitor sau un sistem digital de supraveghere video IP. Beneficiile majore ale sistemelor video IP constau în creșterea flexibilității acestora în ceea ce privește stocarea, transmiterea, monitorizarea și analiza conținutului video în raport cu sistemele analogice sau hibride.

Soluții propuse: Milestone | Axis

?

Securitate perimetrală

Sistemele de securitate perimetrală necesită o analiză detaliată a factorilor de risc care ar putea duce la încălcări ale securității în perimetru. Avem în vedere faptul că selectarea și instalarea sistemelor de securitate perimetrală necesită luarea în considerare: a condițiilor de mediu în care va funcționa sistemul; a procesului de instalare; a oricăror bariere de securitate fizică; precum și condițiile de funcționare și întreținere a sistemului, cu posibilități de extindere.

Soluții propuse: Optex | Axis

?

Detecție efracție

Având în vedere cunoștințele avansate ale sistemelor de securitate fizică, putem oferi soluții antiefracție personalizate, de la echipamente de bază dedicate zonelor rezidențiale și birourilor mici până la aplicații high-end cu multiple funcționalități și integrare control acces pentru mediul industrial.

Soluții propuse: Optex

?

Sisteme control acces

Soluțiile noastre de control-acces suportă tehnologii clasice și IP multiple, sigure și ușor de utilizat, care oferă acces la: proximitate, magnetică, carduri inteligente, iClass, Legic, Mifare, amprenta digitală și multe altele. De asemenea, putem furniza echipamente mecanice pentru a restricționa accesul, cum ar fi: siguranță electromagnetică integrată în diverse uși motorizate, turnicheți, bariere pentru mașini, bollard etc.

Soluții propuse: Spica | Nedap | Automatic Systems

?

Interfonie IP

Interfoane IP – Oferim cele mai avansate sisteme audio-video pentru diferite aplicații. Interfoanele și video interfoanele sunt cele mai simple metode de comunicare între oamenii cu niveluri diferite de acces și sunt punctele de interacțiune între operatori și utilizatorii sistemului. Interfoanele video și audio oferă atât securitate și confort, precum și rezultate vizibile: reducerea tentativelor de intrare neautorizată; reducerea intrărilor frauduloase; și creșterea securității și eficienței personalului.

Soluții propuse: 2N USA

CONTACTEAZA-NE

Banul Dumitrache 31

Bucuresti - Romania

office@easystems.ro