+40786.869.527 office@easystems.ro

Servicii EA Systems

Construim interactiv cea mai potrivită soluție pentru clientul nostru.

Serviciile EA Systems constau în proiectarea, instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de securitate și siguranță în domeniul industrial. Pornind de la consultanța inițială pentru identificarea celei mai potrivite soluții, oferim management de proiect profesionist și asigurăm toate serviciile necesare implementărilor de succes.

Z

Consultanță

Oferim servicii de consultanță inițiale prin care analizăm situația la locația clientului pentru a identifica împreună cea mai potrivită soluție care să acopere atât nevoile actuale, cât și dezvoltările ulterioare.

Z

Proiectare soluție

În proiectarea soluției avem în vedere atât stadiul actual al nivelului de securitate și siguranță, precum și provocările posibile pe termen mediu și lung. Proiectarea are în vedere analiza atentă și profesionistă a celor mai avansate tehnologii pentru a atinge obiectivele propuse.

Z

Instalare și configurare

Serviciile de instalare și configurare reprezintă punctul culminant al proiectului de securitate și siguranță. Iar atunci când vorbim de mediul industrial numai o echipă profesionistă cum este echipa EA Systems are experiența necesară pentru a conduce întreg proiectul spre SUCCES.

Z

Instruire

Odată cu momentul Go Live al proiectului asigurăm servicii de instruire pentru a folosi corespunzător toate componentele sistemului, precum și partea de integrare, dar, mai ales, pentru valorifica la maxim implementarea.

Z

Service și mentenanță

Vă invităm la un parteneriat pe termen lung prin servicii profesioniste de service și mentenanță. Aceasta este garanția de calitate a întregii soluții pe care v-o propunem: suntem alături de dvs. pentru toate situațiile de mentenanță și service al echipamentelor selectate.

CONTACTEAZA-NE

Banul Dumitrache 31

Bucuresti - Romania

office@easystems.ro